Nacht vloer licht € 43,25

Nacht vloer licht € 43,25
Model: Ledwalk
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Binnen 48 uur verzonden ( hufterprooflampen binnen 5 werkdagen ).


Gratis verzending!!!

De prijs inclusief 21% BTW is: € 43,25
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Nacht vloer licht

De Nacht vloer Led is een compact en zeer functioneel apparaat.

Het apparaat is bedoeld om in het donker, zodra u bijvoorbeeld uit bed stapt of een ruimte betreedt, (deels) de vloer te verlichten, zodat u beter kunt zien waar u loopt. Hierdoor is de kans op bijvoorbeeld struikelen, pijnlijk stoten of vallen beduidend kleiner. Het biedt u daarnaast ook gemak bij uw oriëntatie in het donker. De hoeveelheid licht van de Nacht vloer Led is gering maar voldoende om een afstand tot 5 meter te belichten. Dit omdat uw ogen in het donker veel gevoeliger zijn (dan bijvoorbeeld overdag) en u dus veelal met weinig licht kunt volstaan.

De Nacht vloer Led schakelt automatisch in bij detectie (waarneming) van een beweging, zodra het donker is. Voorwaarde hierbij is dat de Nacht vloer Led zodanig staat opgesteld, dat het een beweging kan detecteren (zie gebruik). Dit kan door de Nacht vloer Led bijvoorbeeld onder het bed of onder een nachtkastje te plaatsen. Voorwaarde is dat bv. de beweging van uw voet kan worden gedetecteerd door de ingebouwde sensoren (bewegingsmelders). De Nacht vloer Led schakelt na ongeveer 15 seconden automatisch weer uit. Bij een volgende detectie, schakelt hij direct weer in.

In gebruik name van de Nacht vloer Led

U bepaalt van tevoren waar u de Nacht vloer Led wenst te plaatsen. Vervolgens bepaalt u of u de Nacht vloer Led wilt laten functioneren op de adapter of op de ook meegeleverde 4 AA penlight batterijen.

Zorg ervoor dat de Nacht vloer Led horizontaal op een vlakke ondergrond wordt geplaatst voor een optimale prestatie.

Plaats de Nacht vloer Led nooit daar waar u loopt. Dit om struikelen te voorkomen. Plaats de Nacht vloer Led op een veilige plek (zie veiligheid), dusdanig dat de beweging melders elke beweging op de vloer kan waarnemen (detecteren). Het is van belang dat de beweging melders een vrij zicht hebben en er zich dus geen voorwerpen of andere obstakels in het detectie veld van de beweging melders bevinden, waardoor deze niet kunnen detecteren.

Gebruik van de (bijgeleverde) adapter: stop de plug (aan het einde van het snoer) in het contact van de daarvoor aangebrachte uitsparing aan de onderzijde van de Nacht vloer Led. Vervolgens kunt u de adapter in een stopcontact (230-240V) steken.

Gebruik van (AA) batterijen: draai met een kleine juist passende schroevendraaier het schroefje van het batterij klepje aan de onderzijde van de Nacht vloer Led los. Let op dat u de batterijen in de juiste richting plaatst volgens de aanwijzingen. Nadat u de batterijen hebt geplaatst, dient u het batterij klepje weer terug te plaatsen en vast te zetten door het schroefje weer voorzichtig vast te draaien.

LET OPde Nacht vloer Led werkt niet bij licht, maar uitsluitend in het donker.

Desgewenst kunt u de Nacht vloer Led testen in een donkere ruimte.  Zorg hierbij dat tenminste 1 van de 4 schakelaars aan de onderzijde op “ON” staan.

LET OP: Als u de Nacht vloer Led voor het eerst gebruikt, zullen de twee beweging sensoren zich eerst automatisch gaan kalibreren (dit is niet hoorbaar). Dit betekent dat de detectiehoek en detectieafstand nog niet optimaal is. Na enkele minuten gebruik is het kalibreren voltooid. 

Energieverbruik

De Nacht vloer Led heeft een zeer laag energieverbruik. De levensduur van de batterijen is afhankelijk van de intensiteit van het gebruik van de Nacht vloer Led en de kwaliteit van de batterijen. Bij normaal gebruik zullen de batterijen circa eens per halfjaar dienen te worden vervangen. Indien de Nacht vloer Led gedurende meer dan één maand niet wordt gebruikt, moeten de batterijen worden verwijderd, dit in verband met het risico van het lekken van de batterijen.

Het voordeel van het gebruik van de meegeleverde adapter is dat u geen batterijen hoeft te plaatsen/ te vervangen.

Veiligheid

De Nacht vloer Led kan op nagenoeg elk gewenste plek op de vloer worden geplaatst. Voor de veiligheid, adviseren wij u de Nacht vloer Led onder bv. een bed, een nachtkastje, een dressoir, een stoel of iets dergelijks te plaatsen.

De aanwezigheid van een stopcontact is niet noodzakelijk. In dat geval kunt u de Nacht vloer Led op batterijen laten functioneren (zie ingebruikname van de Nacht vloer Led. In vochtige ruimtes de Nacht vloer Led NOOIT gebruiken met de adapter. De Nacht vloer Led is geen speelgoed. Houd het dus uit de buurt van kleine kinderen.

Hoeveelheid licht

Op de Nacht vloer Led zitten vier LED-lampjes. Deze staan standaard allen ingeschakeld. Het is echter mogelijk één of meerdere LED-lampjes uit te schakelen. Hiervoor zitten er 4 schuif schakelaars aan de onderzijde van de Nacht vloer Led. Elke schuif schakelaar behoort bij het LED-lampje dat op dezelfde hoogte aan de voorzijde zit gemonteerd.

Door gebruik te maken van de schuif schakelaar en deze naar keuze in de (ON en OFF) positie te zetten bepaalt u welke LED-lampjes wel of niet geactiveerd kunnen worden. Hoe minder LED-lampjes er ingeschakeld zijn des te minder licht.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Powered By Verkoopinnederland
Verkoopinnederland © 2020